ΦΙΛΤΡΟ CARBONIT IFP PURO 0,1mic


Η UNIVERSAL AQUA PLUS κατανοώντας τους καταναλωτές που διαρκώς ενημερώνονται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την ποιότητα του νερού προωθεί στην ελληνική αγορά τα γερμανικά φίλτρα CARBONIT που έχουν ελεγχθεί από ανεξάρτητους οργανισμούς για την καταλληλότητα, την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά τους και χωρίς να κοστίζουν μία μικρή περιουσία.

Τα φίλτρα PREMIUM και PURO της γερμανικής εταιρείας CARBONIT διαθέτουν πολύ αυστηρές προδιαγραφές και την πρωτοποριακή τεχνολογία Ster - O - Tap capillary membrane με ικανότητα μικροφίλτρανσης 0,15 μ m , αφαιρώντας ακόμα και βακτηριδιακό φορτίο. Η μεμβράνη Ster - O - Tap capillary έχει ελεγχθεί βάσει προδιαγραφών ANSI / NSF Standard 42 και 53.

Τα φίλτρα PREMIUM και PURO της γερμανικής εταιρείας CARBONIT διαθέτουν πολύ αυστηρές προδιαγραφές και την πρωτοποριακή τεχνολογία Ster - O - Tap capillary membrane με ικανότητα μικροφίλτρανσης 0,15 μ m , αφαιρώντας ακόμα και βακτηριδιακό φορτίο. Η μεμβράνη Ster - O - Tap capillary έχει ελεγχθεί βάσει προδιαγραφών ANSI / NSF Standard 42 και 53. 

ΡΟΗ ΝΕΡΟΥ 6-8 ΛΙΤΡΑ ΑΝΑ ΛΕΠΤΟ

Πιστοποιητικά
«Τα φίλτρα CARBONIT ® έχουν δοκιμασθεί από ανεξάρτητο φορέα πιστοποίησης;»


Ναι. Η απόδοση των φίλτρων που πιστοποιείται στα πιστοποιητικά εκτίμησης εμπειρογνωμόνων μπορεί να βρεθεί στα φυλλάδια των προϊόντων. Τα φίλτρα έχουν δοκιμασθεί, μεταξύ άλλων, από τους εξής φορείς: 
• TUV – Umwelt Berlin ( μόλυβδος , χαλκός ) 
• Universitat Bielefeld ( βακτήρια & παθογόνα παράσιτα ) 
• HS Magdeburg (γεωργικά παρασιτοκτόνα, χλωροφόρμιο, χλώριο, όζον) 
• Hygieneinstitut des Ruhrgebietes ( βακτήρια και ιοί ) 
• TU Berlin (πολικά παρασιτοκτόνα, φαρμακευτικά κατάλοιπα, ορμόνες, στεροειδή) 
• KIWA (χαρακτηριστικά υγιεινής της μεμβράνης NFP Clario ) 
• VITO (χαρακτηριστικά υγιεινής της μεμβράνης IFP Puro ) 
• NSF (μεμβράνη του IFP Puro : μέρη κατασκευασμένα από ANSI / NSF 53) 
• LGA Bayern (Monoblock: ασφάλεια τροφίμων ) 

Βραβείο Καινοτομίας
«Έχει λάβει ποτέ η CARBONIT ® επίσημη αναγνώριση για τα εξαιρετικά προϊόντα της;»


Ναι, και αυτό μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους. Το 1997, η CARBONIT ® Filtertechnik GmbH έλαβε για πρώτη φορά το Βραβείο Καινοτομίας από το Υπουργείο Οικονομικών και Τεχνολογίας της Saxony - Anhalt . 
Το 2002 η CARBONIT ® έλαβε το Βραβείο Καινοτομίας για δεύτερη φορά . Το βραβείο απενεμήθη ως αναγνώριση του συνδυασμού της μεμβράνης κοίλων ινών και του ενεργού συμπαγούς άνθρακα. 

Τελικά, γιατί επιλέγουμε τα φίλτρα της CARBONIT ®; 
«Υπάρχουν τόσα πολλά και διαφορετικά φίλτρα ενεργοποιημένου συμπαγούς άνθρακα από τόσους πολλούς κατασκευαστές. Γιατί πρέπει τελικά να αγοράσω κι ένα από την CARBONIT ®;»


Τα φίλτρα της CARBONIT ® δεν φοβούνται κανέναν ανταγωνισμό τόσο ως προς την τιμή όσο και ως προς την απόδοση. Σχετικά με την απόδοση, θα μπορούσαμε να πούμε ότι το NFP Premium καθώς και τα IFP Puro / NFP Clario της CARBONIT ® είναι τα μόνα φίλτρα ενεργοποιημένου συμπαγούς άνθρακα που : 

• έχουν αποδειχθεί ότι φιλτράρουν και κατακρατούν φαρμακευτικά κατάλοιπα (βλέπε Φύλλα Στοιχείων ανταλλακτικών φίλτρων) 
• έχει αποδειχθεί ότι φιλτράρουν και κατακρατούν πολικά παρασιτοκτόνα (με εκτιμώμενες ορμονικές επιδράσεις – βλέπε Φύλλα Στοιχείων ανταλλακτικών φίλτρων) 
• μειώνουν με ασφάλεια και συνεχώς ακόμα και πολύ υψηλές συγκεντρώσεις χαλκού και μόλυβδου 
• και ταυτόχρονα φιλτράρουν με αξιοπιστία βακτήρια όπως το E . Coli και το Enterococcus faecalis . (Επιπλέον, το φίλτρο έχει δοκιμαστεί για το φιλτράρισμα πολλών άλλων μικροοργανισμών). 

Όσο για την τιμή … ενημερώστε μας αν βρείτε ένα πιο οικονομικό φίλτρο με παρόμοια απόδοση.
Last Updated: Friday, 29 September 2023 15:50
hapater

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Δείτε την πολιτική της εταιρείας μας επιλέγοντας τη σελίδα με τους Όρους Χρήσης.

Εάν συμφωνείτε επιλέξτε το διπλανό πεδίο