Print

Φίλτρα Ντουζ feed

ΦΙΛΤΡΟ ΝΤΟΥΖ ΤΙΜΗ:32,00 ΚΩΔ 06-2930

$34.49
ΦΙΛΤΡΟ ΝΤΟΥΖ. Το φίλτρο KDF CLEAN BATH αφαιρεί αποτελεσματικά περισσότερο από 95% χλωρίου στο νερό του ντους μας. Όταν το χλώριο έρχεται σ' επαφή με το KDF , μεταμορφώνεται σε χλωριούχο ψευδάργυρο, μια λύση οικολογική και αβλαβή. ΤΙΜΗ:32,00

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΝΤΟΥΖ ΚΩΔ 06-2931

$21.55
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΦΙΛΤΡΟ ΝΤΟΥΖ. Το χλώριο κάνει τα μαλλιά σας ξηρά και εύθραυστα, ερεθίζει το δέρμα σας, μπορεί να υποφέρετε και από φαγούρα. Τα παιδιά, οι ηλικιωμένοι άνθρωποι και οι άνθρωποι με ευαίσθητο δέρμα.ΤΙΜΗ 20,00


  • «« Αρχή
  • « Προηγούμενη
  • 1
  • Επόμενη »
  • Τελος »»
Αποτελέσματα 1 - 2 από 2

Φίλτρο ντούζ
Σύμφωνα με τους επιστήμονες, το χλώριο είναι ένα από τα φυσικά στοιχεία τα πιο τοξικά στη φύση. Βέβαια, ερχόμαστε σ'' επαφή με το χλώριο κάθε μέρα. Το χλώριο είναι μία ανόργανη ουσία που συνδέεται χημικά με τις πρωτεΐνες των μαλλιών μας και του δέρματός μας και κατά συνέπεια καταστρέφει τη φυσική ισορροπία. Το χλώριο είναι ένα μέσο πολύ πρακτικό για να αφαιρέσετε τους λεκέδες από τα ρούχα σας. Ωστόσο, το χλώριο κάνει τα μαλλιά σας ξηρά και εύθραυστα, ερεθίζει το δέρμα σας, μπορεί να υποφέρετε και από φαγούρα. Τα παιδιά, οι ηλικιωμένοι άνθρωποι και οι άνθρωποι με ευαίσθητο δέρμα (άτομα αλλεργικά στο χλώριο) υφίστανται ενοχλητικές συνέπειες ύστερα από ένα συνηθισμένο ντους χωρίς το φίλτρο μπάνιου Clean BATH . Εμπεριστατωμένες μελέτες απέδειξαν ότι είναι καλύτερο ν'' αφαιρούμε το χλώριο από το πόσιμο νερό μας και από το ντους μας.

ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ!

Όχι μόνο το νερό που πίνετε πρέπει να είναι καλό για την υγεία σας αλλά σίγουρα και το νερό που χρησιμοποιείτε κάθε μέρα. Το αντιχλωρικό φίλτρο ντους μας με το KDF ξεπερνά τα προβλήματα που προκαλούνται από την υπερβολική ποσότητα χλωρίου στο νερό μας.Το φίλτρο KDF CLEAN BATH αφαιρεί αποτελεσματικά περισσότερο από 95% χλωρίου στο νερό του ντους μας. Όταν το χλώριο έρχεται σ'' επαφή με το KDF , μεταμορφώνεται σε χλωριούχο ψευδάργυρο, μια λύση οικολογική και αβλαβή. Το φίλτρο KDF αφαιρεί τέλεια το χλώριο. Συνεπώς, θα νοιώσετε πολύ καλύτερα το δέρμα σας. Πλεονεκτήματα του φίλτρου με το KDF της CLEAN BATH :

* Δέρμα ανανεωμένο
* Μαλλιά πιο απαλά και λαμπερά
* Τα βαμμένα μαλλιά θα διατηρούν πιο πολύ τη λάμψη τους
* Τέλος στο ξηρό δέρμα
* Τέλος στο ξηρό τριχωτό δέρμα του κεφαλιού Αντιθέτως με άλλα αντιχλωρικά φίλτρα ντους, το CLEAN BATH σε μοναδικό σχεδιασμό εκπονήθηκε για να εξασφαλίσει αποτελεσματικότητα και επίδοση χωρίς προηγούμενο. Επίσης μπορείτε να κάνετε ένα ξεκούραστο ντους χωρίς κανένα ρίσκο. Το CLEAN BATH αποτελεί ένα σύνολο στο οποίο μπορείτε να προσαρμόσετε κάθε είδους λαβή που θέλετε.
Το ανταλλακτικό της CLEAN BATH μπορεί να αντικατασταθεί σε λίγα λεπτά. Η διάρκεια λειτουργίας του ανταλλακτικού είναι για 6 μήνες.

ΑΝΤΙΧΛΩΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΝΤΟΥΣ CLEAN BATH ΜΕ ΘΕΙΩΔΕΣ ΑΣΒΕΣΤΙΟ ΜΕ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ.

Τεχνικές καινοτομίες

* Το βελτιωμένο KDF παρέχει καλύτερη επίδοση ανά gr KDF συγκρινόμενο με άλλα φίλτρα ντους.
* Η τεχνολογία μας με το θειώδες ασβέστιο μειώνει την πίεση της επιφάνειας του νερού, καθιστώντας τη πιο ελαφριά και ενεργητική. Έτσι, τα σαπούνια, τα σαμπουάν θ'' αφρίζουν περισσότερο.
* Ο σχεδιασμός μας, αποτέλεσμα της ευρεσιτεχνίας μας, φυλακίζει τα σταθερά μόρια στην είσοδο του ανταλλακτικού ώστε να μειώσει τα μολυσματικά στοιχεία μέσα στο νερό πάνω στο KDF .
* Γυρίζετε ανά τακτικά χρονικά διαστήματα το ανταλλακτικό για να πραγματοποιήσετε πλύσιμο με αντίθετη φορά και όλα τα ανεπιθύμητα στοιχεία θα εξαφανιστούν από το ανταλλακτικό.
* Η ταχύτητα του νερού στην είσοδο του ανταλλακτικού θα παράγει έτσι σε μόνιμη βάση καλύτερο νερό σε χαμηλή πίεση χωρίς να θέτει σε κίνδυνο τη διάρκεια της επαφής. Τα πλεονεκτήματα της αφαίρεσης του χλωρίου από το ντους σας.
Τα φίλτρα του ντους μειώνουν την ποσότητα του ελεύθερου χλωρίου που έρχεται σε επαφή με το δέρμα σας. Τα φίλτρα CLEAN BATH αφαιρούν αποτελεσματικά το χλώριο από το νερό του ντους μας. Εμπεριστατωμένες μελέτες από ανεξάρτητα εργαστήρια αποδεικνύουν ότι το αντιχλωρικό φίλτρο της CLEAN BATH αφαιρεί περισσότερο από το 95% ελεύθερου χλωρίου. Επιπλέον τα μαλλιά σας θα διατηρούν για περισσότερο χρόνο τη λάμψη τους. Για τα παιδιά, τους ηλικιωμένους ανθρώπους και αυτούς που υποφέρουν από άσθμα ή από εμφύσημα, η αποκομιδή του χλωρίου είναι το ιδανικό μέσο για να αποφύγουν αλλεργικές αντιδράσεις. Το χλώριο ενώνεται με οργανικές ουσίες όπως τα μαλλιά και το δέρμα. Συνεπώς, το χλώριο διαταράσσει τη φυσική ισορροπία και καθιστά τα μαλλιά σας ξηρά και εύθραυστα. Το χλώριο προκαλεί επίσης φαγούρες και κάνει το δέρμα να ξεφλουδίζει. Σε περίπτωση τακτικών επαφών, το χλώριο προκαλεί τις ίδιες αρνητικές επιδράσεις όπως όταν καπνίζει κανείς ή κάνει για πολλή ώρα ηλιοθεραπεία, δηλαδή το χλώριο αυξάνει τα φαινόμενα της γήρανσης. Είναι πολύ πιο πιθανό το ζεστό νερό να απελευθερώνει χλώριο. Αν το χλώριο διαφύγει από το νερό του ζεστού ντους, ελευθερώνεται στον κλειστό χώρο του ντους και είναι ακόμη πιο συμπυκνωμένο κυρίως αν ο αερισμός είναι ανεπαρκής. Όσο μεγαλύτερη είναι η διάρκεια του ντους, τόσο περισσότερο χλώριο καταπίνετε. Κατά τη διάρκεια 10 λεπτών απορροφάτε περίπου 600 ppm δηλητήριο. Αν κάνετε τακτικά ένα ζεστό ντους που περιέχει χλωριούχο νερό, αυτό μπορεί να αποτελεί κίνδυνο για την υγεία σας.
Μόνο δύο τύποι φιλτραρίσματος πόσιμου νερού είναι αποδεκτοί: ο GAC (κοκκώδης ενεργός άνθρακας) και ο KDF (ατομοποιημένος ορείχαλκος). Ο κοκκώδης ενεργός άνθρακας δε συστήνεται για μια ζεστή χρήση διότι εκτίθεται πάντα σε θερμοκρασίες μεγαλύτερες των 40ο C . Σε αυτές τις συνθήκες μπορεί ένα μέρος των μολυσματικών στοιχείων που απορροφώνται από τον άνθρακα να χαθούν και να μπουν εκ νέου στο νερό. Ο κοκκώδης ενεργός άνθρακας είναι πολύ απορροφητικός και είναι κορεσμένος μετά από κάποιες δεκάδες γαλόνια ( 3.785 λίτρα ) και συνεπώς πρέπει να αντικαθίσταται συχνά. Αντιθέτως, ο KDF της CLEAN BATH δεν χρειάζεται να αντικατασταθεί παρά μετά από 12.000 γαλόνια ( 45.420 λίτρα ).
Ο KDF δημιουργεί ένα ηλεκτροχημικό μηχανισμό για να αφαιρέσει το χλώριο. Ο KDF αποτελείται από 50% χαλκό και 50% ψευδάργυρο. Αφαιρεί το ελεύθερο χλώριο ανατρέποντας την ηλεκτροχημική διαδικασία που χωρίζει αρχικά το χλώριο από το νάτριο στην άλμη. Ο χαλκός και ο ψευδάργυρος είναι διαφορετικά μέταλλα (ανόμοια). Πίεση ανάμεσα στα μέταλλα δημιουργεί 900 με 1100 μιλιβόλτ τη στιγμή που περνάει το νερό. Αυτός ο ηλεκτρισμός προκαλεί ένα γαλβανικό φορτίο που αποκαθιστά το πρωτότυπο ηλεκτρολυτικό περιβάλλον. Αυτό δημιουργεί ελεύθερο χλώριο. Το χλώριο μπορεί να συνδυαστεί εκ νέου με ένα μεταλλικό ιόν, κανονικά τον ψευδάργυρο για να σχηματίσει διαλυτό χλωριούχο ψευδάργυρο που ρέει από το φίλτρο και το οποίο είναι εντελώς αβλαβές.
Μολονότι ο KDF χρησιμοποιείται συχνά στο πόσιμο νερό ή στα συστήματα επεξεργασίας νερού, δεν συνιστάται να χρησιμοποιείτε νερό φιλτραρισμένο από ένα φίλτρο του ντους για να πιείτε ή να προετοιμάσετε τις τροφές σας, αφού το φίλτρο του ντους, αντίθετα με το φίλτρο για το πόσιμο νερό, δεν αφαιρεί το μόλυβδο και τις οργανικές ουσίες. Το φίλτρο του ντους δεν προσθέτει τίποτα το τοξικό ή το βλαβερό στο νερό.

Η διάρκεια λειτουργίας του KDF
Το CLEAN BATH με το KDK λειτουργεί στα 45.000 λίτρα. Σε άλλους τομείς, μπορεί να λειτουργεί ακόμη περισσότερο. Η ηλεκτροχημική δράση προσδιορίζει την αποτελεσματικότητα του KDF.

NSF Standard 61Προτεινόμενα

ΦΙΛΤΡΟ ΝΤΟΥΖ ΤΙΜΗ:32,00 ΚΩΔ 06-2930

$34.49
ΦΙΛΤΡΟ ΝΤΟΥΖ ΤΙΜΗ:32,00  ΚΩΔ 06-2930

ΦΙΛΤΡΟ ΝΤΟΥΖ. Το φίλτρο KDF CLEAN BATH αφαιρεί αποτελεσματικά περισσότερο από 95% χλωρίου στο νερό του ντους μας. Όταν το χλώριο έρχεται σ' επαφή με το KDF , μεταμορφώνεται σε χλωριούχο ψευδάργυρο, μια λύση οικολογική και αβλαβή. ΤΙΜΗ:32,00

Last Updated: Saturday, 09 December 2023 18:27
hapater

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Δείτε την πολιτική της εταιρείας μας επιλέγοντας τη σελίδα με τους Όρους Χρήσης.

Εάν συμφωνείτε επιλέξτε το διπλανό πεδίο