ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΕΡΑ COWAY QUE (25-1201)


ΦΙΛΤΡΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΕΡΑ

ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ

Ο άνθρωπος ζει χωρίς τροφή 7 ημέρες, χωρίς νερό 3 ημέρες, χωρίς αέρα ....90 δευτερόλεπτα.
Ο αέρας που αναπνέουμε θα πρέπει να είναι καθαρός χωρίς επικίνδυνα στοιχεία που επιδρούν αρνητικά στην υγεία μας. Έχετε συνειδητοποιήσει ότι ζούμε το 80-90% του χρόνου μας μέσα σε χώρους στους οποίους δεν γίνεται καλός αερισμός; Ακόμα και αν αερίζουμε τους χώρους ο αέρας που εισέρχεται είναι καθαρός ή νομίζουμε ότι είναι;

Όλοι θα θέλαμε να ξέραμε ότι ο αέρας που αναπνέουμε δεν περιέχει βλαβερά στοιχεία όπως σκόνη, μυρωδιές, γύρη, καπνό, επικίνδυνα αέρια από συσκευές, ίνες από χαλιά. Το 50% του πληθυσμού πάσχει από αλλεργίες που δημιουργούνται στους εσωτερικούς χώρους που ζουν ή εργάζονται. Η συσκευή AIR CLEANER σας προσφέρει υγεία και καθαρό περιβάλλον, μέσα στο σπίτι , στο γραφείο, στο κατάστημα.Στον εργασιακό τομέα, σε πόσα άτομα έχει τύχει να αρρωστήσουν επειδή κάποιος συνάδελφος τους τους μετέφερε κάποιον ιό; Τα παιδιά στο σχολείο είναι ένας άλλος χώρος στον οποίο υπάρχουν πολλές ιώσεις - αλλεργίες, ένας χώρος στον οποίο θα πρέπει να διατηρούμε τον αέρα καθαρό και αυτό το πετυχαίνουμε με την συσκευή AIR CLEANER. Η συσκευή AIR CLEANER διαθέτει 2 διαφορετικά σταδια για τον καθαρισμό του αέρα.

Προφίλτρο: Ηλεκτροστατικό φίλτρο  φίλτρανσης μικροβιοκτόνο είναι πλενόμενο και θα πρέπει να καθαρίζεται κάθε 4-6 εβδομάδες αφαιρεί σκόνη, τρίχες, ίνες μέχρι 50mic.

NANO SILVER HEPA FILTER με υψηλή απόδοση και απολυμαντική δράση χρησιμοποιείται και σε χειρουργεία για τον καθαρισμό του αέρα. Ο μηχανικός αυτός τρόπος απομακρύνει αιωρούμενα σωματίδια όπως αιθάλη από εκτυπωτές, καυσαέρια αυτοκινήτων, γύρη, αερόβια μικρόβια, βακτηρίδια, ιούς , μύκητες, ακάρεα που βρίσκονται σε καναπέδες, κουβέρτες, στρώματα, αφαιρεί αιωρούμενα σωματίδια μέχρι 0,3mic. Σκόνη,γύρη, βακτήρια, καπνό μέχρι 99,97%. Αλλάζεται κάθε 12 μήνες.

CARBON URETHANE FORM DEODORIZATION FILTER  : Απορροφάει :3.500 καρκινογόνες ουσίες, δυσάρεστη οσμή από τσιγάρο, επικίνδυνα αέρια, οσμές προερχόμενες από την υγρασία, τη μούχλα. Αλλάζεται κάθε 12 μήνες.


Νομίζετε ότι ζείτε σε ένα καθαρό περιβάλλον ακόμα και μέσα στο σπίτι σας; Δυστυχώς όχι. Μας περιβάλλουν χιλιάδες μικροσκοπικά σωματίδια τα οποία δεν είναι ορατά δια γυμνού οφθαλμού. Η πρόληψη είναι σημαντική για μια υγιεινή ζωή χωρίς προβλήματα υγείας.



ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ σε εκατοσ.
Υ42x Π37x Β16
ΒΑΡΟΣ
4 ΚΙΛΑ
ΑΠΟΔΟΣΗ ΧΩΡΟΥ
20-30 m2
ΑΠΟΔΟΣΗ ΡΟΗΣ ΑΕΡΑ ΜΑΧ
200 m3/h
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
40 Watt
ΘΟΡΥΒΟΣ
30db (A)

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  • Ένδειξη ταχύτητας του ανεμιστήρα 3 ταχυτητες.
  • Ενδειξη αλλαγης φιλτρου.
  • Ένδειξη λειτουργίας.
  • Ένδειξη χρονοδιακοπτης 1h-2h-4h
  • Χαμηλή κατανάλωση ρεύματος.
  • Χαμηλό κόστος ανταλλακτικών φίλτρων.


TUV CERT - ISO 14001 - CE

Last Updated: Friday, 29 March 2024 04:45
hapater

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Δείτε την πολιτική της εταιρείας μας επιλέγοντας τη σελίδα με τους Όρους Χρήσης.

Εάν συμφωνείτε επιλέξτε το διπλανό πεδίο